A birtokról

Hallgatta már, hogy milyen szépen szól a csend? Fedezze fel a somogyi dombság egyik rejtett zugában a béke szigetét! Vidéki kastélyunk csupán másfél órányi autóútra van Budapesttől, kb. 30 km-re a Balatontól, erdők és dombok ölelésében várja vendégeit.

A Kastélyt látva mintha a múlt elevenedett volna meg, hiszen mind berendezésében, mind hangulatában egy gazdag múlttal rendelkező otthont idéz, amelyet az egykori tulajdonosok leszármazottjaiként vezetünk. Sokan és sokféleképpen újítottak fel kastélyokat az elmúlt években, de kevesen voltak olyanok, akik visszavásárolták és értékmentés céljából újították fel családi kastélyukat. Éppen ezért ez a kastély más, mint az összes többi, mert minden darabján érezni a törődést és a szeretetet.

A korhűen felújított és lakályosan berendezett terek számos egybenyitható vagy szeparálható közösségi helyiségből és romantikus hálószobából állnak. Vendégeink a kétágyas, fürdőszobás, nagyméretű kastélyszobákban, a kastély tetőtéri fagerendás szobáiban, illetve a felújított régi istállóépület korszerű emeleti szobáiban is megszállhatnak. Kiváló konyhánkban nemcsak a hagyományos ételek, hanem a modern konyha legjobbjai is megtalálhatók.

A pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeknek ugyanúgy ideális a kastély és a környezete, mint a vidéki rendezvényhelyszínt kereső cégek és az esküvőhelyszínt kereső ifjú párok számára. Ideális adottságokkal rendelkezünk családi ünnepségek, vidéki lakodalmak, céges tréningek, ügyfélrendezvények, kisebb konferenciák helyszíneként is.

A vendéglátást nem korlátozzuk a szobákra, aki nálunk lakik, a birtok egészét magáénak érezheti. A napfényes, 130 négyzetméteres déli teraszról egy pohár helyi borral a kézben belátni az egész környéket: a birtok saját, 10 hektáros erdejét, a régi tavat, amely újra életre kelt, a birtokot övező 3 hektáros pázsitos-virágos parkot, a saját sportpályát. A családi aranyhalas medence mögött indul az út a 400 éves hársfához, amely 2011-ben az Év Fája, 2012-ben Európai Év Fája lett....

Minden korosztály a családból megtalálhatja a maga kikapcsolódását. Vidéki kastélyunk a Somogyi-dombság és a Balaton közelsége miatt kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb kirándulásokra, túrakerékpározásra, lovaglásra.

Próbálja ki azt a fantasztikus érzést, hogy egyedül élvezi kastélyunk luxusát! Előzetes egyeztetés után garantáljuk, hogy csak Ön és társasága van jelen a falak között, pusztán az igénybe vett szobák és ellátás áráért. Családias hangulat és házias ízek. Legyen a vendégünk, akár csak egyetlen napra is!

 

 

Ajánlatkérés