Gasztronómia

Vidéki konyha, regionális ízekkel, helyi alapanyagokból.

A jó ízek sem hiányozhatnak a Birtokról. Ezért a jó konyha kedvelőinek éttermet nyitottunk Fehér Ferenc mesterszakáccsal. A hozzávalókat kertünkből és a helyi termelőktől hozzuk. Konyhánkban ízletes, házias, és mindig a friss idényi alapanyagok szerint alakítjuk az étlapot. Gasztronómiai kínálatunkból a borok sem hiányozhatnak: a Dél-Balaton borvidék legjobb, díjnyertes borait kínáljuk vendégeink számára. Szezonálisan grillteraszunk is vendégeink rendelkezésére áll, ahol ízletes grill- és kemencés ételeket is készítünk.

Ha magával vinné az élményt, állunk rendelkezésére saját termésű, a konyhai „lekvárüzemünkben” gyártott biolekvárral, saját pirospaprikával.

 
Ha szeretné a Bánó Birtokon megünnepelni a fontos családi eseményeket, szeretné barátait, egy nagyobb társaságot vendégül látni egy finom ebédre, vacsorára, esetleg üzleti partnereit egy reprezentatív  helyen kívánja asztalhoz ültetni, örömmel várjuk bejelentkezését. Előzetes időpontegyeztetéssel, minimum 10 fős asztaltársaság esetén igény szerinti menüvel várjuk Önt és kedves vendégeit.

Írjon nekünk, hívjon bennünket!

Ajánlatkérés