5+1 érv a vidéki rendezvényhelyszínek mellett | Bánó Birtok 

5+1 érv a vidéki rendezvényhelyszínek mellett

Rábízhatjuk rendezvényszervező cégekre, vagy akár házon belül is megoldhatjuk a céges rendezvények, események lebonyolítását, de akárhogy is döntünk, az első feladatok egyike a megfelelő helyszín kiválasztása. Egyre gyakrabban számításba kerülnek ma már a vidéki helyszínek is, amelyek számos olyan előnyt kínálnak, amelyet a főváros és a nagyvárosok megszokott helyszínei nem, vagy csak korlátozott mértékben képesek nyújtani.

Rendezvénytermeinkről és céges rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat.

Ha vidéki rendezvényhelyszínt keres, válassza a Bánó Birtokot Felsőmocsoládon!

Milyen előnyöket kínál, milyen értékekkel gazdagíthatja rendezvényét vidéki rendezvényhelyszínként a Bánó Birtok? Ha a birtok csodálatra méltó adottságait rendezvényszervező szemszögből nézzük, akkor íme 5+1 pont, amely a választás mellett szól:

1. Nyugodt, csendes környezet

Bizony néha jól esik kiszakadni a nagyvárosi nyüzsgésből akkor is, ha rendezvényről van szó. Legyen szó akár könnyed csapatépítő tréningről, akár szakmai tréningről, partner rendezvényről vagy kisebb szakmai konferenciáról, kifejezetten előnyös lehet kimozdítani a résztvevőket és elhozni őket egy olyan nyugodt környezetbe, ahol felszabadulhatnak a gondolataik és egy rövid időre kikerülhetnek a hétköznapi nyomás alól. Ezáltal gyorsabban és könnyebben átadják magukat a rendezvénynek és befogadóbbakká válnak az esemény célja és mondanivalója iránt.

2. Intimitás és exkluzivitás

Van úgy, hogy szükség van egy intim környezetre ahhoz, hogy stratégiai jelentőségű döntések és megállapodások születhessenek. A Bánó Birtok ehhez ideális választás. Vendégeink a rendezvény ideje alatt az egész birtokot magukénak érezhetik és kizárólagosságot élveznek.

3. Reprezentatív környezet

Látogasson el hozzánk egy helyszínbejárásra és engedje át magát a látványnak. Kastélyunk és környezete olyan reprezentatív helyszín, ahová nyugodt szívvel meghívhatja kiemelt partnereit, üzletfeleit. Korhűen felújított kastélyunk minden szeglete szépséget és eleganciát sugároz, amely méltó az Önök vállalati értékeihez. A hely varázsa minden ide látogatót magával ragad. Ezt tényleg látni kell...

4. Budapest csupán másfél órányira...

Ha csupán egynapos rendezvényt tervez, vagy többnapos rendezvényén partnerei, munkatársai számára nem megoldható, hogy a Birtokon töltsék az éjszakát, akkor sincs gond, hiszen a remek közlekedésnek köszönhetően csupán másfél órányi autózással elérhető a Főváros, így a rendezvény résztvevői már otthon, a családjuk körében tölthetik a vacsoraidőt.

5. Gazdag szabadidős programlehetőségek

Vegye igényben a kastély és környékének szabadidős szolgáltatásait, programlehetőségeit! Igény szerint kedvezményes belépőjegyeket tudunk biztosítani Kastélyunk vendégei számára bizonyos közeli programhelyszíneken (pl. Somogyaszalói Lőtér, Igali Gyógyfürdő, borkóstolók, stb.). Vegye fel velünk a kapcsolatot és ossza meg velünk elképzeléseit! Segítünk a szabadidős programsávok összeállításában! Addig is olvassa el kirándulás tippjeinket ide kattintva. A kastély szolgáltatásairól itt olvashat bővebben.

+1 Különleges vidéki rendezvényhelyszín

A kastély varázsa a különlegességében is rejlik. Az ódon falak történeteket mesélnek, a pázsitos park megnyitja a szíveket, a kastélytó partján sétálva kitisztulnak a gondolatok. Nálunk a légkör családias, szívélyes és közvetlen. A konyhában készülő gasztrokülönlegességek alapanyagai részben saját veteményeskertünkből kerülnek ki. A környéken lovak legelnek, és mindenféle lábasjószág kapirgál békésen. Nálunk szépen szól a csend..

.

Hívjon bennünket és tegye fel kérdéseit, ossza meg velünk elképzeléseit! Szeretettel várjuk egy helyszínbejárásra is egy előre egyezetett időpontban!
Vissza a bejegyzésekhez

Ajánlatkérés