Miért népszerű csapatépítő játék a Lasertag? 

Miért népszerű csapatépítő játék a Lasertag?

Akik a Bánó Birtokot választják a céges csapatépítőjük rendezvényhelyszínéül, azok mostantól új programot próbálhatnak ki. Bemutatjuk a csapatépítő játékok sztárját, a lasertaget!

A lézerharcot még az amerikai hadsereg fejlesztette ki gyakorlatozásra. Nagy előnye, hogy abszolút fájdalommentes és a lézer is teljesen biztonságos, így akár gyerekek is bátran játszhatják. Éppen ezért nincs szükség kényelmetlen védőfelszerelésre, nem kell küzdeni a bepárásodó maszkkal vagy a túl meleg ruházattal. Mivel a paintballal ellentétben nem szemetel, ezért a növény- és állatvilág számára is ártalmatlan szabadtéri csapatépítő program. A lasertag csak az elnevezésében hordoz harci jelentést, hiszen fizikai kontaktus nélkül játsszák. Még sportosnak sem kell lenni ahhoz, hogy sikerélményük legyen a résztvevőknek, így vegyes összetételű csapatok számára is jó szórakozást nyújt.

Kiválóan fejleszti a stratégiai gondolkodást, a koncentrációt, a vezetői készségeket, a csapatmunkát és az egymás iránti bizalmat, amit később jól lehet hasznosítani a munkakörnyezetben is. Nem mellesleg fantasztikus közös élmény, amit még sokáig fognak vidáman emlegetni résztvevők. A játékosok kezdő vagy haladó szinten is kipróbálhatják magukat nálunk.

A céges csapatépítőink során használt játékfegyvereket többszörösen is ellenőrzik. Az optikákat a legpontosabb műszerekkel mérik be, hogy valóban az egyéni és csapatteljesítmény alakítsa a végeredményt.

A Bánó Birtok udvara és a Bánó Mária Kastélyszállót övező felsőmocsoládi erdő első osztályú terep egy kis lézerharchoz, hogy játékos formában vezessétek le az irodában felgyülemlett feszültséget, és kikapcsolódhassatok a friss levegőn.

Vissza a bejegyzésekhez

Ajánlatkérés