Esküvők

Vidéki esküvőhelyszín

Esküvői ajánlatainkról bővebben itt>>>

Az esküvő napja az a nap, amelyet mindenki tökéletesnek álmodik meg.  És ez így is van rendjén, hiszen a fiatal pár élete e napon egyik legfontosabb fordulópontjához érkezik. Közös életük immár hivatalossá válik, a jövőjük egy életre összekapcsolódik, a két családból ezután egy nagy család lesz.

Ha rangsorolni kellene egy esküvő előkészítésének szinte véget nem érő feladatait, aFacebook-vállalkozás kiválasztásaz ideális esküvői helyszín kiválasztása az elsők között szerepelne. Az esküvői helyszín adja a nagy esemény alapját, arra épül minden további fontos részlet, az határozza meg a Nagy Nap hangulatát és varázsát.

A varázslat pedig maga a titkos összetevő...

 

A tökéletes vidéki esküvőhelyszín

Ma már egyre többen álmodják vidéki helyszínre esküvőjüket, távol a városok zajától, a természet szépségeitől övezve, érintetlen, elbűvölő, privát, mégis reprezentatív környezetben. Somogy dombjainak ölelésében, Budapesttől csupán másfél órányira, a Balaton déli partjainak közelében fekvő kastélyunk épp ezt a csodát nyújtja.

A kastély autentikusan felújított épülete, hangulatos rendezvénytermei és az azt körülvevő 3 hektáros virágokkal, gyönyörű pázsittal, árnyat adó fákkal hívogató gondozott parkja, a közel félhektáros halastó, az aranyhalas medence csupa olyan hozzávaló, amely szabadjára engedi a fantáziát a legszebb pillanatok tervezéséhez.

Esküdjön örök hűséget a tópart naplementéjében, lássa vendégül meghívott szeretteit a kastély pázsitján a virágok között, érkezzen díszes lovas kocsin a nagy eseményre – jöjjön el hozzánk és álmodjuk meg együtt a tökéletes napot! A Bánó Mária Kastély egy olyan hely, amely sok ideérkező kedves vendégünk szívét megdobogtatja, egy hely, amibe mindenki beleszeret...

 

Egyházi és polgári esküvőhelyszín

Vidéki kastélyunk egyedülálló szolgáltatása fiatal házasulandók számára, hogy a polgári és egyházi szertartásra egyaránt lehetőséget biztosít. A kastély nemrégiben felújított, csodálatos freskókkal díszített kápolnája tökéletesen megfelel meghitt egyházi ceremóniák lebonyolítására. A polgári esküvő helyszíneként pedig a kastély termei, vagy a park bármely szép pontja válaszhatók.

 

Kérje ajánlatunkat!

Egyeztetés után garantáljuk, hogy kizárólag Önök lesznek jelen a Birtokon. Átfogó csomaggal egyszerre oldjuk meg a szállás, az étkezés, a szórakoztatás és a helyszín biztosítását.

Jöjjön el hozzánk, nézzen körül nálunk vagy kérje ajánlatunkat a lap alján található űrlapon!

Szeretettel várjuk érdeklődését!

 

Ajánlatkérés