Esküvők

Vidéki esküvőhelyszín

Esküvői ajánlatainkról bővebben itt>>>

Az esküvő napja az a nap, amelyet mindenki tökéletesnek álmodik meg.  És ez így is van rendjén, hiszen a fiatal pár élete e napon egyik legfontosabb fordulópontjához érkezik. Közös életük immár hivatalossá válik, a jövőjük egy életre összekapcsolódik, a két családból ezután egy nagy család lesz.

Ha rangsorolni kellene egy esküvő előkészítésének szinte véget nem érő feladatait, az ideális esküvői helyszín kiválasztása az elsők között szerepelne. Az esküvői helyszín adja a nagy esemény alapját, arra épül minden további fontos részlet, az határozza meg a Nagy Nap hangulatát és varázsát.

A varázslat pedig maga a titkos összetevő...

 

A tökéletes vidéki esküvőhelyszín

Ma már egyre többen álmodják vidéki helyszínre esküvőjüket, távol a városok zajától, a természet szépségeitől övezve, érintetlen, elbűvölő, privát, mégis reprezentatív környezetben. Somogy dombjainak ölelésében, Budapesttől csupán másfél órányira, a Balaton déli partjainak közelében fekvő kastélyunk épp ezt a csodát nyújtja.

A kastély autentikusan felújított épülete, hangulatos rendezvénytermei és az azt körülvevő 3 hektáros virágokkal, gyönyörű pázsittal, árnyat adó fákkal hívogató gondozott parkja, a közel félhektáros halastó, az aranyhalas medence csupa olyan hozzávaló, amely szabadjára engedi a fantáziát a legszebb pillanatok tervezéséhez.

Esküdjön örök hűséget a tópart naplementéjében, lássa vendégül meghívott szeretteit a kastély pázsitján a virágok között, érkezzen díszes lovas kocsin a nagy eseményre – jöjjön el hozzánk és álmodjuk meg együtt a tökéletes napot! A Bánó Mária Kastély egy olyan hely, amely sok ideérkező kedves vendégünk szívét megdobogtatja, egy hely, amibe mindenki beleszeret...

 

Egyházi és polgári esküvőhelyszín

Vidéki kastélyunk egyedülálló szolgáltatása fiatal házasulandók számára, hogy a polgári és egyházi szertartásra egyaránt lehetőséget biztosít. A kastély nemrégiben felújított, csodálatos freskókkal díszített kápolnája tökéletesen megfelel meghitt egyházi ceremóniák lebonyolítására. A polgári esküvő helyszíneként pedig a kastély termei, vagy a park bármely szép pontja válaszhatók.

 

Kérje ajánlatunkat!

Egyeztetés után garantáljuk, hogy kizárólag Önök lesznek jelen a Birtokon. Átfogó csomaggal egyszerre oldjuk meg a szállás, az étkezés, a szórakoztatás és a helyszín biztosítását.

Jöjjön el hozzánk, nézzen körül nálunk vagy kérje ajánlatunkat a lap alján található űrlapon!

Szeretettel várjuk érdeklődését!

 

Magazin fotózás a Bánó Birtokon

Tekintse meg Felméry Lil és Balázsi Gergő balettművészek magazinfotózásáról készült kisfilmet.

Forrás: Youtube, Esküvő Classic Magazin

 

Ajánlatkérés