TOP 5 csapatépítő játék cégeknek 

TOP 5 csapatépítő játék cégeknek

A sikeres cégekben van valami közös: pontosan tudják, hogy az eredményességük kulcsa, hogy a munkavállalóik jól érezzék magukat együtt, és egy olajozottan működő csapattá kovácsolódjanak össze. Az összhanghoz nem elég a munkahelyi feladatok napi elvégzése. Teret kell adni a közös időtöltésnek, amikor a dolgozóknak lehetőségük nyílik jobban megismerni egymást, amikor akár barátságokat is köthetnek. A legjobb, ha mindezt szórakoztató, játékos módon érjük el, ezért hoztunk néhány játékötletet a következő csapatépítő tréningre. Próbáljátok ki, hogy mindenki szuper élményekkel gazdagabban, feltöltődve térjen haza a céges rendezvényhelyszínről!


Két igazság, egy hazugság

Amellett, hogy kifejezetten szórakoztató játék, képes erősíteni a csapatszellemet. További előnye, hogy könnyen megvalósítható, mivel nem kellenek hozzá eszközök, sőt akár kényelmesen ülve is játszható, és bármekkora társasággal belevághatunk a mókába. Mindenki sorban mondjon magáról 3 dolgot, melyből kettő igaz, egy viszont hazugság. A többieknek arra kell tippelni, hogy melyik állítás lehetett helyes, és melyik hamis. A válasz felfedését követően a helyesen tippelők pontot kapnak. Ez csapatépítő játék segít gyorsabban megismerni egymást azáltal, hogy érdekes információkat és történeteket tudhatunk meg a többiekről, és ha furcsa, vicces, esetleg ciki kijelentések is elhangzanak a játékban, csak még izgalmasabb lesz kitalálni, hogy mi az igazság.

 

Erdei kalandtúra
Találjátok meg a csapattal a célt GPS koordináták segítségével és menet közben teljesítsétek a játékos feladatokat az erdőben! Ha szeretitek a természetet és szívesen sétálnátok az erdőben a friss levegőn, ez a kihívás biztosan tetszeni fog. A Bánó Mária Kastélyszálló közvetlen szomszédságában elterülő erdő ideális helyszíne lehet ennek a játéknak, vagy akár csak egy kellemes sétának.

 

Közös festmény

Itt a csapatok együtt alkotnak egy festményt, de van a feladatban egy kis csavar: minden csapat külön műhely. Úgy kell elkészíteni a több részletből álló képet, hogy minden csapat a kép egy külön részét készíti el, és mindeközben nem láthatják egymás festményét. A szóbeli kommunikációra kell hagyatkozniuk, és mindenkire szükség van, hogy a végén a sok különálló darab összeálljon. Így a közös alkotás és a kreativitás által még szorosabb lesz az összetartás. A csapatmunka erejére és a szép emlékekre mindig emlékeztetheti a játékosokat a munkahelyen kiállított közös festmény.


Vakfoci
Ezt a játékot érdemes levideózni, mert visszanézni legalább akkora szórakozás lesz, mint átélni. Itt a kapusokon és a két csapat irányítóján kívül mindenkinek be kell kötni a szemét, csak az irányítók instrukcióira és az egyéb érzékszerveikre hagyatkozhatnak. Csapatmunkára és pontos kommunikációra lesz szükség minden labdaérintéshez, passzoláshoz, cselhez, gólhoz. A Bánó Birtok kastélyudvara vagy a birtok melletti füves focipálya csak rátok vár!

 

A kastély kincse

Találjátok meg az elveszett kincseket izgalmas fejtörők megoldásával és ügyességi feladványok teljesítésével! A vegyes feladatoknak köszönhetően a különböző beállítottságú játékosok jól kiegészítik egymást, és közösen, összedolgozva érhetik el a sikert. Most még közelebbről megismerheted rendezvényhelyszínünk, a Bánó Kastély rendkívüli történetét.

 

Szeretnéd különlegessé tenni a csapatépítőt? Válaszd céges rendezvényed helyszínéül a Bánó Birtokot, ahol korhűen felújított vidéki kastélyunk az Ötösfogat Rendezvényközponttal, a rusztikus Pajtával és a 3 hektáros kastélyparkkal exkluzív, reprezentatív, igényes környezetet biztosít.

 

Vissza a bejegyzésekhez

Ajánlatkérés