Esküvőt rendezne?

 

A Bánó Birtok esküvői helyszínként a vidéki romantika, a bájos elegancia és a hamisítatlan rusztikus vintage hangulat semmihez nem fogható keverékét nyújtja az ifjú párok számára. Aki ilyen helyszínre álmodja meg a Nagy Napot, annak a Bánó Birtok tökéletes választás. E különleges hangulatú környezetben mesterszakácsunk gazdag ízvilágú esküvői menüsort állít össze egyedi igények szerint, emellett vendégeink számára szálláslehetőséget is tudunk biztosítani a Kastély épületében és a szomszédos rendezvényépület emeleti szobáiban.

 

Helyszín

A szertartások számára a feldíszített kerti pavilon nyújt ideális helyszínt, de a Kastélyt övező 3 hektáros park árnyat adó fái, a kastélytó partja, a csodálatos rózsakert szomszédsága is remek választás lehet. Bármilyen egyéni ötlet megvalósításában örömmel segítünk az ifjú párnak.

Kastélyunk egyedülálló szolgáltatása, hogy az épület nemrégiben felújított, csodálatos freskókkal díszített kápolnájában egyházi szertartásokra is lehetőség nyílik, így egyetlen helyszínen megrendezhető a teljes esküvő.

Nagy létszámú esküvők esetén hatalmas rendezvénysátrunk nyújt védelmet a nyári időszakban, amely 150-160 fő befogadását is lehetővé teszi. Így hirtelen jött zivatarok esetén is zavartalanul folytatódhat az esemény. Az akár 200 fős esküvők és nagyobb rendezvények helyszíneként is igénybe vehető Pajta (bővebben itt) modern köntösben, korszerű felszereltséggel idézi vissza a múltat és az itt gazdálkodó családok hagyománytisztelő értékeit. Rusztikus megjelenésével olyan időket elevenít meg, amelyek napjaink személytelen, rohanó világában új értelmet nyernek, és olyan miliőt teremt, amely – bátran elmondhatjuk – reneszánszát éli a vidéki esküvői helyszíneket kereső fiatal párok körében..

 

Vendéglátás

Fehér Ferenc mesterszakács vezetésével konyhánk a hagyományos ízeken alapuló modern konyha remekeit varázsolja a vendégek asztalára, amelyekhez az alapanyagok egy részét helyi termelőktől szerezzük be.

Gasztronómiai kínálatunkból a borok sem hiányozhatnak: a Dél-Balaton borvidék legjobb, díjnyertes borait kínáljuk vendégeink számára.

A menüsorok összeállításakor a gyermekek igényeit is figyelembe vesszük.

A menüsorokkal kapcsolatban egyedi igényeket is örömmel teljesítünk.

 

Szállás

Esküvők esetén az egész kastély kizárólagosan vendégeink rendelkezésére áll, akár a teljes hétvégére. A kastély 18 pótágyazható szobájában összesen 50 fő számára tudunk szállást biztosítani. A közvetlen szomszédságban álló rendezvényépületben tovább 7 db kétágyas, részben pótágyazható szobában összesen 20 fő töltheti el az éjszakát.

Dekoráció

Szívesen ajánljuk az ifjú pár figyelmébe kreatív partnereinket, akik már számos alkalommal öltöztették ünnepi díszbe helyszínünket!

Rövid Zsuzsi >>>
Flora Studio, Molnár Csilla >>

 

 

 

Vissza a bejegyzésekhez

Ajánlatkérés