Gasztronómia

Vidéki konyha, regionális ízekkel, helyi alapanyagokból.

A jó ízek sem hiányozhatnak a Birtokról. Ezért a jó konyha kedvelőinek éttermet nyitottunk Fehér Ferenc mesterszakáccsal. A hozzávalókat kertünkből és a helyi termelőktől hozzuk. Konyhánkban ízletes, házias, és mindig a friss idényi alapanyagok szerint alakítjuk az étlapot. Gasztronómiai kínálatunkból a borok sem hiányozhatnak: a Dél-Balaton borvidék legjobb, díjnyertes borait kínáljuk vendégeink számára. Szezonálisan grillteraszunk is vendégeink rendelkezésére áll, ahol ízletes grill- és kemencés ételeket is készítünk.

Bejelentkezés szükséges, minimum 10 főt tudunk vendégül látni.

Ha magával vinné az élményt, állunk rendelkezésére saját termésű, a konyhai „lekvárüzemünkben” gyártott biolekvárral, saját pirospaprikával.

Ajánlatkérés