Bánó Birtok - Pajta 

Tágas tér és gondos ácsmunka rusztikus hangulatban: a Pajta

A névválasztáson nem kellett sokat gondolkodni, hiszen amikor az épületre nézünk, nem is juthat más az eszünkbe: tágas, szelíden rusztikus, hívogató megjelenés; gondos ácsmunkával megépített hangulatos tetőszerkezet; a gerendasorok mellett hosszan elnyúló hatalmas, egybefüggő tér –ez a mi Pajtánk, amely akár 200 fős esküvők és nagyobb rendezvények helyszíneként is igénybe vehető.

A Pajta a felsőmocsoládi Bánó Birtok szellemiségének őrzője és múltszázad-béli dolgos hétköznapjainak megtestesítője, amely modern köntösben, korszerű felszereltséggel, de visszaidézi a múltat és az itt gazdálkodó családok hagyománytisztelő értékeit. Megjelenésével olyan időket elevenít meg, amelyek napjaink személytelen, rohanó világában új értelmet nyernek, és olyan miliőt teremt, amely – bátran elmondhatjuk – reneszánszát éli a vidéki esküvői helyszíneket kereső fiatal párok, sőt az igazán eredeti, rusztikus vidéki céges rendezvényhelyszínt keresők körében egyaránt.

Egy olyan, sokoldalúan hasznosítható, egyedi hangulatú helyszín, amely nyitottságának köszönhetően direkt kapcsolatban maradt a gyönyörű kastélyparkkal közvetlenül a kastélytó partján, mégis fedett, védett teret biztosít vendégeink számára, és amely annak ellenére, hogy egy különálló épület a Birtok területén, annak mégis szerves részét képezi.

Nyitottságából, közvetlen kertkapcsolatából adódóan a helyszín hangulatához illő grillvacsorákat, grillezett húsételeket, zöldségféléket és egyéb különlegességeket ajánlunk cateringként, de természetesen bármilyen egyedi igényt is örömmel teljesítünk.

Ha személyesen is szeretné megtekinteni a Bánó Birtok változatos adottságú helyszíneit, szívesen látjuk egy helyszínbejárásra.
Időpont egyeztetéssel, ajánlatkéréssel kapcsolatosan keressen bennünket elérhetőségeinken, vagy a lenti űrlap kitöltésével. 

 

 

 

Vissza a bejegyzésekhez

Ajánlatkérés